A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

САДИ ПЕРЕМОГИ - ТВІЙ ВНЕСОК У ПЕРЕМОГУ УКРАЇНИ

САДИ ПЕРЕМОГИ - ТВІЙ ВНЕСОК У ПЕРЕМОГУ УКРАЇНИ

Через війну в Україні, українці можуть мати труднощі в отриманні достатньої кількості харчових продуктів. Тому в нашій державі стартувала ініціатива Сади Перемоги, спрямована на ефективне використання доступних земельних ділянок і спрямування ресурсів для вирощування продуктів харчування задля недопущення продовольчої кризи в Україні в наступному році. Ініціатива включає консультаційну підтримку громадам та домогосподарствам щодо ефективного городництва, зберігання та переробки вирощеної продукції, а також комунікаційні заходи, спрямовані на заохочення кожного долучитися до вирощування овочів, фруктів, зернових вдома.

14:08 15.08.2022

Платежі за комунальні послуги

Платежі за комунальні послуги

В умовах підготовки підприємств теплопостачання, електро- та газопостачання та водопровідно-каналізаційного господарства області до опалювального періоду 2022/2023 року одним із проблемних питань, що потребує особливої уваги, є питання заборгованості споживачів за спожиті житлово-комунальні послуги (теплову енергію, постачання гарячої води, водопостачання та водовідведення, утримання житла, газо- та електропостачання, вивезення побутових відходів).

10:36 10.08.2022

Держпослуги на Гіді для переселенців, які шукають роботу

Держпослуги на Гіді для переселенців, які шукають роботу

Не пошуком прихистку єдиним. Українці, які переїхали, рятуючись війни, також намагаються знайти роботу на новому місці. Саме тому ми зібрали добірку держпослуг на Гіді, які допоможуть кожному, хто шукає відповіді на питання «На що жити?» та «Що робити далі?»

13:52 09.08.2022

Евакуація рятує життя!

Евакуація рятує життя!

Звертаємося до усіх, чиї близькі, родичі та знайомі залишилися проживати в Донецькій області.

15:48 08.08.2022

ДОВЕДЕТЬСЯ  СПЛАТИТИ  ШТРАФ

ДОВЕДЕТЬСЯ СПЛАТИТИ ШТРАФ

Перед початком опалювального періоду у жителів громади виникає питання чим опалювати свої помешкання та на власному гаманці помічають підвищення тарифів на тепло, воду, електрику, газ. Тому у жителів громади з’являється спокуса заготовити собі дрова на зиму самостійно.

14:56 04.08.2022

Обережно, харчові отруєння!

Обережно, харчові отруєння!

Дунаєвецьке управління  ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області повідомляє, що на території держави залишається напруженою санітарно-епідемічна ситуація, в тому числі пов’язана із чисельними спалахами на гострі кишкові інфекції та харчові отруєння. З початку 2022 року працівниками територіальних органів Держпродспоживслужби взяли участь у розслідуванні 34 спалахів гострих кишкових інфекційних захворювань, внаслідок яких постраждало 302 особи, з них 138 дітей (45,7 %), у тому числі після введення воєнного стану зареєстровано 27 спалахів,  внаслідок яких постраждало 249 осіб, з них 103 дитини (41,4%).

08:51 04.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь