Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Маршрут «Cаmino Podolico»

Маршрут «Cаmino Podolico»

Шановна громадо! Впевнені, що ви знаєте всі цікаві місця та людей в Маківській громаді, про яких необхідно розповісти усій Україні. Поділіться з нами своїми пропозиціями вже сьогодні, аби ми встигли додати їх у маршрут «Cаmino Podolico» до старту експедиції. Що саме ви хочете порадити для відвідування?: -Цікава місцина/краєвид, -Історична пам'ятка, -Унікальна особа, -Заклад з цікавою історією, -Громадська ініціатива, -Традиція, свято, -Інше... Чому це може бути цікаво? Опишіть кількома реченнями важливість/унікальність/цікавість місця чи людини. Наперед дякуємо за інформацію. Також просимо Вас заповнити форму, подану нижче, та переглянути відео першої експедиції Поділлям.

10:31 23.04.2021

Всесвітній День Землі в Слобідкорахнівському ЗДО "Калинка"

Всесвітній День Землі в Слобідкорахнівському ЗДО "Калинка"

В рамках акції 22 квітня -  цікава зустріч, гарна, корисна справа. До дитячого садочка завітав головний лісничий ДП Кам'янець-Подільського лісового господарства Шевчук Олександр Валерійович. І знову не з пустими руками.Спільно з вихованцями, вихователями ЗДО "Калинка" висадили ряд вічнозелених дерев - модрини європейської, псевдотсуги...  Висаджуючи дерева діти вчилися спілкуватися з природою, лагідно і доброзичливо ставитись до навколишнього світу, цінувати природні багатства.  А з часом, коли деревцята підростуть, у дітей з'явиться гордість про зроблену ними хорошу справу, а око оточуючих буде милувати природня краса. Адміністрація дошкільного закладу висловлює особисто головному лісничому ДП Кам'янець Подільського лісового господарства Шевчуку О.В. щиру ПОДЯКУ.

10:12 23.04.2021

Прийом громадян депутатом Хмельницької обласної ради від ПП‘‘ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ‘‘ УЛЯНОЮ ТКАЧЕНКО

Прийом громадян депутатом Хмельницької обласної ради від ПП‘‘ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ‘‘ УЛЯНОЮ ТКАЧЕНКО

Сьогодні 22 квітня з 13 години в приміщені Маківського будинку культури відбувся прийом громадян депутатом Хмельницької обласної ради від ПП‘‘ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ‘‘ УЛЯНОЮ ТКАЧЕНКО. Крім звернень мешканців з особистих питань, керівники закладів Маківського та Шатавського НВК, Маківської дитячо-юнацької спортивної школи підняли питання ремонтів приміщень закладів.

16:23 22.04.2021

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

До відома мешканців Маківської територіальної громади. 22 квітня 2021 року з 8:00 до 12:00 за адресою вул. Воздвиженська, буд. 22 (адміністративне приміщення Маківської сільської ради) буде здійснюватись прийом та обслуговування громадян заступником начальника відділу обслуговування громадян №5 головного управління Пенсійного фонду України у Хмельницькій області ПОРЧИНСЬКОЮ Ольгою Станіславівною.

15:50 21.04.2021

Обробка посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів

Обробка посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів

Шановні мешканці сіл Маків, Шатава, Слобідка Рахнівська! Повідомляємо Вас, що суб’єктом підприємницької діяльності з 23 по 30 квітня 2021 року буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів на полях за межами населених пунктів Маків, Шатава, Слобідка Рахнівська. На територію оброблених ділянок дозволяється виходити, випасати худобу та птицю, здійснювати сінокіс та проводити ручні роботи на суміжних ділянках не раніше 6 травня 2021 року. Детальніша інформація у доданих документах.

09:52 21.04.2021

Паспорт у смартфоні: як скористатися цифровими документами у службі зайнятості

Паспорт у смартфоні: як скористатися цифровими документами у службі зайнятості

З 15 квітня стало можливим використання цифрових документів, які є в мобільному застосунку Дія під час реєстрації та відвідування центрів зайнятості / філій Хмельницької обласної служби зайнятості.

10:47 20.04.2021

УВАГА!!! GOVID-19

УВАГА!!! GOVID-19

Кількість хворих на COVID-19 по Маківській територіальній громаді станом на 20.04.2021 р. становить 45 осіб. За попередню добу виявлено нові випадки захворювання по с. Маків - 4 особи по с. Блищанівка - 1 особа. Про ситуацію по Хмельницькій області та Україні читайте далі.

10:28 20.04.2021

Нарада з працівниками закладів культури

Нарада з працівниками закладів культури

19.04.2021 року в залі засідань сільської ради, за участі секретаря сільської ради та заступника сільського голови з питань освіти, культури та спорту – відбулась нарада з працівниками закладів культури (завідувачами клубів та бібліотек) Маківської сільської ради. На нараді обговорювались питання щодо проведення заходів із святкування Великодня та формату їх проведення, в період посиленого карантину, а також питання виконавської дисципліни працівників сфери культури.

19:39 19.04.2021

Оновлення подвір’я Вознесенської церкви села Чечельник

Оновлення подвір’я Вознесенської церкви села Чечельник

Прихожани Вознесенської церкви села Чечельник в суботу 17 квітня завершили облаштування прилеглої території. Так тротуарною плиткою вимощено доріжку, площадку та відмостку навколо церкви. Значну допомогу для церкви надали підприємці: ФОП Макогон В.А. закупив плитку, щебінь, відсів та оплатив виконання робіт; Борщун С.В. завіз пісок; Лубко В. надав цемент. Хороша справа зроблена. Святкувати Воскресіння Христове жителі села Чечельник будуть на оновленому подвір’ї.

17:15 19.04.2021

Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки

Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки

У 2021 році податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки об'єктів житлової та/або нежитлової нерухомості нараховується фізичним особам - власникам об'єктів нерухомості (будинків, квартир тощо) за 2020 рік, коротко про цей податок.

10:54 19.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь