Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Співпраця з благодійними та громадськими організаціями Михайлівського старостату

Співпраця з благодійними та громадськими організаціями Михайлівського старостату

Завдяки активній та кропіткій праці старости Михайлівського старостату Лариси Керничної з громадськими та благодійними організаціями у селі Михайлівка Маківської ТГ благодійник, який побажав залишитися невідомим, надав благодійну та гуманітарну допомогу вимушеним переселенцям, малозабезпеченим та багатодітним сім’ям, сім’ям наших захисників та сім’ям, чиї діти проходять службу в ЗСУ . Також, за кошти ГО "Асоціація інноваційної та цифрової освіти" було придбано 2 електроплити, 8 металопластикових вікон, 2 бойлери, 1 душова кабіна, 2 унітази, 2 умивальники та будівельні матеріали для ремонту  в комунальному закладі, де постійно проживають вимушено переселені особи.

10:52 22.10.2022

Начальником відділу з гуманітарних питань проведено нараду на базі Маківського ліцею

Начальником відділу з гуманітарних питань проведено нараду на базі Маківського ліцею

21 жовтня 2022 року начальником відділу з гуманітарних питань Маківської сільської ради Лілією Срібняк проведено робочу нараду на базі Маківського ліцею за участю директора Лариси Войталюк, педагогічних працівників та працівника сільської ради. В ході наради проведено ознайомлення з роботою навчального закладу та дошкільного навчального закладу «Сонечко», який знаходиться в приміщенні ліцею (групи з короткотривалим перебуванням), розглянуто питання проведення навчального процесу, виховного процесу, інклюзивного навчання, харчування дітей, проведення опалювального сезону, функціонування укриття.   

15:06 21.10.2022

Нарада з керівниками закладів освіти

Нарада з керівниками закладів освіти

17  жовтня відбулася нарада з керівниками закладів освіти  Маківської сільської ради, на якій було представлено начальника відділу з гуманітарних питань Лілію Срібняк. Учасники наради   розглянули актуальні питання щодо розвитку галузі «Освіта» та визначили ключові пріоритетні завдання для підвищення рівня якісної освіти у громаді, а саме:

10:59 18.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь