Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

ДУНАЄВЕЦЬКЕ УПРАВЛІННЯ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ

ДУНАЄВЕЦЬКЕ УПРАВЛІННЯ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ

Внаслідок відкритої військової агресії російської федерації проти України відбувається значне погіршення контролю за обліком та переміщенням тварин, зокрема через зменшення рівня їх ідентифікації, що створює загрозу для харчової безпеки в країні. Законодавство з ідентифікації та реєстрації тварин визначає основні засади та порядок, а саме: обов’язковість проведення ідентифікації та реєстрації тварин в залежності від виду відповідно до нормативно-правових актів - протягом 7 днів від народження для великої рогатої худоби, овець і кіз, протягом 60 днів від народження або перед вибуттям з господарства для свеней; проведення реєстрації даних про господарства, переміщення, забій, облік тварин у господарствах фізичних, юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.  

13:01 10.10.2022

До уваги користувачів ДАР - учасників програми підтримки малих агровиробників!

До уваги користувачів ДАР - учасників програми підтримки малих агровиробників!

Просимо пересвідчитися, що ваша заявка на отримання субсидії на Га чи дотації на корову підписана кваліфікованим електронним підписом (КЕП). Нагадуємо, що всі заявки мають бути підписані кваліфікованим електронним підписом, − тільки у цьому разі, вони будуть розглянуті фахівцями Укрдержфонду. Перевірити статус заявки можна у розділі кабінету «Мої заявки». Незавершена заявка виділятиметься червоним зі статусом «Очікує підписання заявником». У такому випадку потрібно натиснути на кнопку «Переглянути» та керуватися підказками в історії заявки. Після підписання заявки КЕП − вона змінить статус на «Очікує» у розділі «Мої заявки». Графічна інструкція за посиланням https://bit.ly/3fqj2A1. Звертаємо увагу, що усі непідписані КЕП до кінця дня 2 жовтня чернетки заявок, автоматично видаляться із системи.

13:45 30.09.2022

Щодня о 9-ій ранку в Україні проходить загальнонаціональна хвилина мовчання

Щодня о 9-ій ранку в Україні проходить загальнонаціональна хвилина мовчання

ГРОМАДО! Щодня о 9-ій ранку в Україні проходить загальнонаціональна хвилина мовчання - данина пам’яті українцям, хто віддав своє життя у війні з російським агресором. Згадують як героїв - військових, так і мучеників-цивільних - дорослих і дітей.  Подвигом українського війська захоплюється весь прогресивний світ. Наші захисники - це воїни Світла, боронителі Добра і справедливості, мужні титани Свободи.  Низько вклоняємось батькам і рідним українських захисників. Щиро поділяємо гіркий смуток і пекучий біль непоправних втрат синів і доньок, наших героїчних земляків. Молимо Бога, щоб оберігав життя кожного українського захисника, кожної захисниці.  Віддаймо належну шану пам’яті нашим Героям, усім українцям, які ціною власного життя, мужнього спротиву рятують світ від рашистської чуми.  Будь ласка, відкладіть на хвилину свої справи, зупиніться, якщо ви крокуєте чи перебуваєте за кермом. Схиліть голову. Ми переможемо! Слава Україні! Героям Слава!

08:28 29.09.2022

Знову втрата в громаді...

Знову втрата в громаді...

Сьогодні, виконуючи бойове завдання на Харківщині, загинув наш воїн-захисник, мешканець с. Маків -  БАЦАН Юрій Володимирович, 1981 р.н., родом із м.Нетішин. Велике горе для сім'ї, друзів і всієї громади. Щирі співчуття рідним та близьким. Кожна втрата - це невимовний біль, який терзає душу... Світла пам'ять тобі, герою! Завтра в громаді оголошується день жалоби за загиблим воїном. Про місце, дату поховання та зустріч кортежу буде повідомлено додатково.

20:04 28.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь