Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

БЕЗОПЛАТНА ПРАВОВА ДОПОМОГА

БЕЗОПЛАТНА ПРАВОВА ДОПОМОГА

У 2000 році помер батько Галини. Оскільки батько не залишив заповіту, а інших спадкоємців не було, донька прийняла спадщину. Оформити спадкові права на будинок вона вирішила влітку 2022 року, однак нотаріус відмовив Галині. Причиною відмови стала відсутність у жінки правовстановлювальних документів на дім.

10:24 14.10.2022

До уваги внутрішньо переміщених осіб!!!

До уваги внутрішньо переміщених осіб!!!

21 жовтня 2022 року на 9:30 у приміщенні Маківського будинку культури (с.Маків, вул.Воздвиженська,26 ) буде здійснюватися реєстрація на виплату коштів від благодійної організації КАРІТАС УКРАЇНА. Для реєстрації заяв достатньо одного представника сім’ї з *оригіналами документів всіх членів сім’ї* (паспорт або  ID картка (витяг про місце реєстрації обов’язково), ідентифікаційний код , свідоцтво про народження дитини (обов’язково має бути ідентифікаційний код дитини), довідки ВПО, реквізити банківського рахунку у форматі IBAN, документ, який підтверджує категорію вразливості). *Для реєстрації на грошову допомогу необхідно ОБОВ'ЯЗКОВО належати до однієї з категорій вразливостей:* - люди з інвалідністю; - самотні люди 60+ (може бути навіть ПОДРУЖЖЯ стареньких людей, яким більше 60 років); - багатодітні сім'ї; - самотні батьки/опікуни (в цю категорію входять навіть жінки, які вимушено залишились самотніми, до прикладу чоловік залишився на окупованій території, і мама зараз самостійно піклується про дитину, розлучена жінка, якій чоловік не допомагає матеріально); - вагітні жінки, матері дітей до 2-х років; - важкохворі ( при наявності оригіналу довідки з печаткою від лікаря, виписка сімейного лікаря про хворобу). *Детальніша інформація за телефонами:  0674366992 Марина,  0988676696 Ольга

15:38 13.10.2022

Продовжуються здійснюватися заходи щодо покращення стану дорожнього покриття в населених пунктах громади

Продовжуються здійснюватися заходи щодо покращення стану дорожнього покриття в населених пунктах громади

На території Маківської територіальної громади проводяться роботи із грейдерування, ямкового та поточного ремонту вулиць. Роботи виконуються власними силами громади, а також підрядною організацією. Ремонтні роботи тривають. В умовах воєнного стану та обмежених надходжень до місцевого бюджету задовольнити усі потреби з ремонту вулиць – неможливо. Тому в першу чергу виконуються роботи на центральних вулицях, а також на найбільш аварійних та проблемних ділянках.

13:26 12.10.2022

Повідомлення від військової адміністрації

Повідомлення від військової адміністрації

Сьогодні о 18.00 розпочнеться вечірній пік споживання електроенергії, який буде тривати до 23.00. Це буде один із найскладніших вечорів для украінської енергетики. Сьогодні РФ (російські фашисти) завдали ракетних ударів по великій кількості електростанцій та підстанцій. У деяких регіонах тимчасово відсутня електроенергія, а у деяких введені графіки аварійних відключень (так звані «віялові відключення»). Вечірній пік споживання у значній мірі пов’язаний із споживанням домогосподарств. Якщо сьогодні ввечері ви зможете використати менше електроенергії, то це суттєво допоможе енергосистемі та зменшить потребу у аварійних відключеннях. Найбільш енерговитратними є такі прилади: - електрообігрівачі  - бойлери - кухонна електроплита,  - мікрохвильова піч,  - пральна машина,  - електрична духова шафа,  - електрочайник (кавоварка),  - праска - посудомийна машина - кондиціонер - зарядні пристрої  - пилосос - комп’ютер  - телевізор  Сьогодні ввечері варто мінімізувати використання таких приладів, а натомість користуватися ними вночі або в обідню пору дня. Також більш ощадливе використання освітлення у вечірні години полегшить навантаження на енергосистему. Сьогодні ввечері та наступні кілька днів давайте зробимо все можливе, щоб мінімізувати споживання електроенергії о 18.00-23.00.  Разом із тим енергетики вже працюють над тим, щоб забезпечити стабільну, надійну та безперебійну роботу енергосистеми.

15:50 10.10.2022

Нові назви шкіл Маківської ТГ

Нові назви шкіл Маківської ТГ

Відповідно до норм чинного законодавства України у сфері освіти 26 вересня депутати сільської ради під час засідання 24 сесії своїми рішеннями перейменували Маківський НВК "ЗОШ І-ІІ ступенів, колегіум" у Маківський ліцей, Шатавський НВК “ЗОШ І-ІІ ступенів, колегіум” у Шатавський ліцей, Слобідкорахнівську ЗОШ І-ІІ ступенів у Слобідкорахнівську гімназію та Чечельницьку ЗОШ І-ІІ ступенів у Чечельницьку гімназію. Для створення безпечних умов перебування дітей, учнів і працівників у закладах освіти, Маківська сільська рада звернулась до департаменту освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації щодо будівництва укриття для закладів освіти територіальної громади, а саме: для Маківського ліцею, ЗДО «Сонечко» с.Маків, Слобідкорахнівської гімназії та ЗДО «Калинка» с.Слобідка-Рахнівська, на умовах спіфінансування з місцевого бюджету.  

13:30 10.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь