A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Праця неповнолітніх: що необхідно знати при влаштуванні на роботу

Праця неповнолітніх: що необхідно знати при влаштуванні на роботу

Насамперед слід відзначити, що у трудових правовідносинах підлітків прирівнюють у правах до повнолітніх, і вони, так само як і повнолітні, зобов’язані чесно й сумлінно працювати, вчасно й точно виконувати розпорядження роботодавця, додержуватися трудової дисципліни. Разом з цим законодавство України визначає ряд особливостей працевлаштування неповнолітніх, зокрема щодо охорони праці, робочого часу, відпусток, додаткових гарантій, тощо. Відповідь щодо особливостей працевлаштування неповнолітніх осіб та як роботодавцю оформити неповнолітнього працівника у інфографіці. Дізнатися більше про трудові відносини у воєнний час можна на сайті Держпраці www.dsp.gov.ua та на інформаційному порталі: www.pratsia.in.ua

08:31 09.09.2022

Не паліть листя та сміття – це шкодить людині та довкіллю!

Не паліть листя та сміття – це шкодить людині та довкіллю!

Щороку на початку осені жителі нашої громади зібравши городину починають прибирати сміття, опале листя і суху траву з присадибних і дворових територій, городів і парків та спалювати все це у вогнищах.  На присадибних ділянках рослини нерідко окропляють пестицидами, які також вивільняються у повітря при згорянні листя чи трави. Найбільше пестицидів містить бадилля картоплі, яке ми рясно окропляємо від колорадського жука. У вогнищах також горять побутові відходи, полімерні матеріали, які є найсильнішими алергенами. Вдихання чадного газу може призвести до головного болю, втрати свідомості, загострення респіраторних захворювань. Найбільш вразливими до дії диму є діти, люди похилого віку і ті, хто страждає захворюваннями серця або легенів. Ще раз закликаємо мешканців та керівників підприємств, установ, організацій Маківської громади не палити листя, гілля, сміття, не робити шкоди своєму здоров’ю та навколишньому природному середовищу.  

13:43 08.09.2022

ПРОЩАННЯ З ГЕРОЄМ!

ПРОЩАННЯ З ГЕРОЄМ!

Сьогодні скорботний день для всіх жителів нашої громади, адже ми попрощалися з нашим Героєм – Орловським Романом Васильовичем. Віддати шану нашому земляку прийшли рідні, бойові побратими, друзі та жителі Маківської територіальної громади.

17:39 07.09.2022

Ще одна трагічна звістка для нашої громади

Ще одна трагічна звістка для нашої громади

Ще одна трагічна звістка для нашої громади, окупанти обірвали життя нашого Героя-Захисника – Майданюка Василя Яковича, жителя села Блищанівка. Йому було 43... Щиро співчуваємо рідним та близьким…  Вічна слава Герою!

16:52 06.09.2022

ЩОДО ПОХОВАННЯ РОМАНА ОРЛОВСЬКОГО

ЩОДО ПОХОВАННЯ РОМАНА ОРЛОВСЬКОГО

Завтра, 07.09.2022 після 10:00 години очікуємо прибуття тіла загиблого Орловського Романа. Проявіть свою громадянську позицію, зустріньте Героя, який загинув за нашу Україну! Кортеж буде слідувати із м.Дунаївці через с.Слобідку Рахнівську у Маків (вулиці Гулеватого, Робітнича, Заводська, Володимирська). Прохання вийти на вулицю з квітами аби живим коридором провести нашого Захисника. Прощання відбудеться на площі біля Маківського Будинку Культури.

15:04 06.09.2022

Міністерство аграрної політики та продовольства України відкрило для реєстрації єдину онлайн платформу для підтримки агровиробників

Міністерство аграрної політики та продовольства України відкрило для реєстрації єдину онлайн платформу для підтримки агровиробників

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від від 16 серпня 2022 р. № 918 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції» Міністерство аграрної політики та продовольства України відкрило для реєстрації єдину онлайн платформу для підтримки агровиробників – Державний аграрний реєстр або ДАР (dar.gov.ua).

14:48 06.09.2022

Проведення тестування розсилки інформаційних повідомлень

Проведення тестування розсилки інформаційних повідомлень

Державна служба України з надзвичайних ситуацій проводить на базі мереж операторів мобільного зв’язку заходи щодо реалізації проєкту з оперативного інформування населення про можливі загрози з використанням технології Cellbroadcast та інформує.

13:49 02.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь