A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Гід з держпослуг для міжнародної підтримки

Гід з держпослуг для міжнародної підтримки

Увесь цивілізований світ підтримує нашу країну. Наше завдання — продовжувати його залучати до підтримки. Усім, хто планує займатися організацією міжнародної підтримки або допомагати іноземцям в Україні, рекомендуємо звернути увагу на актуальні держпослуги на Гіді. Для перебування в Україні

08:33 02.09.2022

З ДНЕМ ЗНАНЬ

З ДНЕМ ЗНАНЬ

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

08:26 01.09.2022

Дунаєвецьке відділення AT “Хмельницькгаз” повідомляє

Дунаєвецьке відділення AT “Хмельницькгаз” повідомляє

Дунаєвецьке відділення AT “Хмельницькгаз” повідомляє, що в зв'язку з ремонтними та аварійними роботами на газопроводі низького тиску 30 серпня 2022 року з 8-00 до 17-00 години буде відключено газопостачання с.Шатава.

14:42 29.08.2022

ПРО  БЕЗПЕКУ  ПРАЦІ  В НЕСПОКІЙНИЙ  ВОЄННИЙ  ЧАС

ПРО БЕЗПЕКУ ПРАЦІ В НЕСПОКІЙНИЙ ВОЄННИЙ ЧАС

Вісім років озброєного конфлікту і півроку повномасштабної війни перетворили Україну на одну з найбільш замінованих країн світу. Відступаючи на півночі і сході країни, війська рф замінували територію, житлові та промислові будівлі українців. Масштабне руйнування інфраструктури та промисловості потребує  неабияких зусиль і ресурсів. Про відновлення інфраструктури та будівництво після війни потрібно думати вже сьогодні.

13:56 25.08.2022

ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ РЕЄСТР

ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ РЕЄСТР

Міністерство аграрної політики та продовольства України 12 серпня 2022 року відкрило для реєстрації єдину онлайн платформу для підтримки агровиробників – Державний аграрний реєстр або ДАР (dar.gov.ua).

09:49 24.08.2022

Покращення стану дорожнього покриття

Покращення стану дорожнього покриття

На території нашої громади продовжуються здійснюватися заходи щодо покращення стану дорожнього покриття. Незважаючи на важкі часи для нашої громади і країни в цілому, які настали через російську агресію, згідно рішення виконкому за кошти місцевого бюджету буде проведено поточний ямковий ремонт аварійних ділянок доріг по вулицях: Заводська, Воздвиженська, Стеньгача та проїзд між вулицями Робітничою і Заводською, так званий "Санаторний горб" у селі Маків. Ремонт покриття здійснюється повітряно-струменевим методом. Також було проведено поточний ямковий ремонт дорожнього покриття по вулиці Лікарняній, згідно поданої заявки до Хмельницької ОВА за рахунок коштів обласного бюджету.

11:23 23.08.2022

ГО CASERS запрошує громади взяти участь у проєкті

ГО CASERS запрошує громади взяти участь у проєкті

До конкурсу запрошуються громади, які знаходяться на підконтрольних Україні територіях. Проєкт покликаний долучити молодь до розв’язання проблем, які наразі є актуальними для територіальних громад, та створити умови для потенційного фінансування розроблених молоддю проєктів. 

18:20 18.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь