A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Прощання з героєм

Прощання з героєм

Сьогодні 4 березня в такий сонячний та гарний день, але водночас сумний для нашої громади провели в останню земну дорогу нашого Героя Опольського Анатолія Леонідовича. Він віддав своє життя, за Україну, за її незалежність та територіальну цілісність, за мирне небо та світле майбутнє кожного з нас! Анатолія проводили навколішки, із квітами та прапорами односельчани, побратими, колеги ….. Йому назавжди 46…..

18:10 04.03.2024

Автошколи для осіб з інвалідністю

Автошколи для осіб з інвалідністю

Серед громадян України користується попитом послуга з отримання посвідчення водія. Серед охочих кермувати автівкою є й люди з інвалідністю. Саме тому в Україні було створено автошколи для осіб з інвалідністю. «Автошколи для осіб з інвалідністю» – це флагманський проєкт Міністерства внутрішніх справ України, який реалізується у рамках ініціативи «Без бар’єрів» Першої леді України Олени ЗЕЛЕНСЬКОЇ.

09:07 01.03.2024

Робота щодо збільшення надходжень до бюджету

Робота щодо збільшення надходжень до бюджету

29 лютого відбулася зустріч представників ТОВ «Сонячні Дунаївці» з головою громади Владиславом ГАЛАЧИНСЬКИМ та депутатами і працівниками сільської ради, в ході якої обговорювалися питання сплати підприємством податків і орендної плати та можливості збільшення надходжень до сільського бюджету в умовах воєнного стану. Також було обговорено питання  щодо подальшої співпраці в напрямку покращення життєдіяльності громади.

14:02 29.02.2024

Проведення семінарів-нарад з медичними працівниками закладів освіти Маківської ТГ

Проведення семінарів-нарад з медичними працівниками закладів освіти Маківської ТГ

На минулому тижні  спеціалісти Дунаєвецького підрозділу Кам’янець-Подільського районного управління продовжили роботу з медичними працівниками закладів освіти. Було проведено семінари-наради з працівниками 6 закладів освіти Маківської  ТГ на тему: «Дотримання вимог законодавства в навчальних закладах».

14:38 27.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь